Akkermans leisure & golf

Groepsuitjes - events - golf - kampeervlotten - horeca

Akkermans is met originele groepsuitjes, een golfbaan, events op maat, kampeervlotten en uitgebreide horeca een toonaangevend recreatiebedrijf in Zuidwest Nederland.

Zoek je een mooie locatie voor een gezellige dag, avond of nacht weg? Een plaats waar je samen met je vrienden, familie of collega’s de gezelligste dag van het jaar kunt hebben of fijn een rondje kunt golfen? Waar alles tot in de puntjes voor je geregeld wordt? Je naast een mooie 9 holes par 3 golfbaan keuze hebt uit een grote variëteit aan uitjes en op culinair gebied in de watten wordt gelegd? Twijfel dan niet langer en bezoek Akkermans! Akkermans is dé specialist in groepsuitjes van Zuidwest Nederland en heeft met een uitdagende golfbaan ook golfers heel wat de bieden. Al zo’n drie decennia weten gasten de weg naar ons bedrijf te vinden. Je vindt ons in het meest waterrijke gebied van de Brabantse Wal. Een prachtig plekje in Nederland waarin uitgestrekt polderlandschap afwisselt met een gezellige vestingstad, jachthavens, een mooie rivier, het prachtige natuurgebied De Dintelse Gorzen en het idyllische sluizencomplex Benedensas. Kortom, de ideale omgeving om er eens heerlijk tussenuit te gaan. En wil je blijven slapen? In de vakantiehuizen van Akkermans ontbreekt het je aan niets. Avontuurlijker ingesteld? Dan is een overnachting op een van de kampeervlotten vast iets voor je!

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/OoMkMF9GXVY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

contact

Heense Molenweg 23
4655 TB, De Heen
info@akkermans.com

Volg ons op social media

Pin It on Pinterest