Break Out Grunopark

Voor eten & drinken, praten, slapen, feesten en doen

Break Out Grunopark. Voor Eten & Drinken, Praten, slapen, Feesten & Doen.

Break Out Grunopark heeft een evenementen terrein van 50 hectare vlak boven Groningen met volop mogelijkheden op het gebied van Eten & Drinken, Praten, slapen, Feesten & Doen. Op het terrein zijn 2 horeca paviljoens, een camping, groepslogies en meer dan 100 activiteiten. We organiseren evenementen voor zeer diverse doelgroepen namelijk; bedrijven, scholen, individuen, vrijgezellen feestjes, familiedagen, kinderfeestjes en verengingen. Break Out Grunopark is zo ingericht dat we met grote zorgvuldigheid standaard producten op uw situatie afstemmen en slagvaardig compleet unieke events produceren. We vinden niet opnieuw het wiel uit als dat niet nodig is, maar wandelen ook met veel plezier buiten de geijkte paden. Een eigen locatie van 50 hectare en een uitgebreid netwerk van leveranciers in combinatie met onze eigen producten, materialen, horeca en logies, georganiseerd door event professionals zorgt ervoor dat u altijd een evenement krijgt dat aansluit bij uw behoefte. Interesse? Neem contact op of kom het ervaren!

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ssQRDErHuVI" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

openingstijden

Wij zijn 364 dagen per jaar geopend (Op 1 januari slapen we uit). Wil je komen? Dat kan! Als je graag een activiteit wil gaan doen, is het handig te reserveren!

contact

Hoofdweg 163, 9614AD, Harkstede (GN)
T 050-5411706
E info@breakout-grunopark.nl

Volg ons op social media

Pin It on Pinterest