Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Bedrijfsuitje strand, teambuilding, vergaderbreaks

Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand organiseren? De leukste bedrijfsuitjes, teambuilding programma’s en vergaderbreaks op het strand vindt je hier! Voor groepen van 20-800 personen.

Evenenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al meer dan 20 jaar een begrip langs de Nederlandse kust als het gaat om het organiseren van bedrijfsuitjes, teambuilding programma’s en vergaderbreaks op het strand van Noordwijk aan Zee. Locaties Naast Noordwijk zijn wij ook werkzaam op het strand van Katwijk, Wassenaar, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden. Strandactiviteiten Vliegeren (powerkiten), brandingraften, beachgolf, een strandzeskamp, Expeditie Robinson Beach? Onze mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Voor zowel de sportieve als minder sportieve deelnemer. Veilig verzekerd Evenenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is lid van de VeBON: Deskundige begeleiding, TÜV gecertificeerd, gekeurde materialen, veilig verzekerd.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/jko_Sq2KgQA" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Met 110 personen geweldige 2 dagen gehad in Noordwijk op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni 2017, wat mede te danken is aan de goede begeleiding van de activiteiten. Mensen hebben zich erg vermaakt. Er was vriendelijke begeleiding die ons in het Engels heeft geïnstrueerd. Een absolute aanrader!

The IT Channel Company

contact

Walserij 17-A, 2211 SJ, Noordwijkerhout
T: 0252-340885
info@noordwijk-events.nl

Volg ons op social media

Pin It on Pinterest