FITT-OUTDOOR

Teambuilding & Groepsuitjes aan het langste strand van Brabant! Fun - Teambuilding - Bedrijfsevents.

TEAMBUILDING & GROEPSUITJES

Bedrijfsuitje of personeelsfeest organiseren? De leukste familiedag ideeën? Een gaaf vrijgezellenfeest nabij Den Bosch? Dan ben je bij Fitt-Outdoor aan het juiste adres! Fitt-Outdoor is een buitensportbedrijf dat sinds 2001 gespecialiseerd is in het organiseren van leuke teambuilding activiteiten en groepsactiviteiten aan het strand van de IJzeren Man in Vught. Met een ruim aanbod in activiteiten is er voor ieder wat wils! Met als grote topper Expeditie Robinson, maar ook gave activiteiten en spelprogramma’s zoals Jongens tegen de meisjes, Mission Impossible, de Hunger games en Drakenboot varen… laat je verrassen en beleef een topdag! Van A tot Z verzorgd. Activiteiten combineren met een gezellige beach-barbecue? IJzeren Man Vught biedt de perfecte locatie voor een complete stranddag met activiteiten en horeca aan het langste strand van Brabant. Liever activiteiten op een eigen (bedrijfs)locatie? Fitt-Outdoor komt graag naar je toe!

Extra informatie: 

Alle teambuilding en groepsuitjes zijn 365 dagen per jaar te boeken! IJzeren Man Vught biedt een toplocatie aan het water, zeer centraal in Noord-Brabant en met volop horeca mogelijkheden. Op slechts 5 minuten van de A2 en gratis parkeren. Je bent er écht op uit, midden in de natuur. Liever een activiteit op je eigen locatie? Dan komt Fitt-Outdoor graag naar jullie toe!

“Begin september hebben we met onze 230 medewerkers een fantastische dag mogen beleven bij FITT-Outdoor en de IJzeren Man. Samen met FITT hebben we een programma opgezet waarin teamspirit, verbondenheid en veel lol de kernwoorden vormden. Er is meegedacht met het onder de aandacht brengen van ons BeachEvent d.m.v. leuke uitnodigingen en er is een activiteitenprogramma geboden waarin voor ieder wat wils te vinden was. Het Strandpaviljoen is een prachtige locatie waar we hebben genoten van een goed verzorgde barbecue met een overdaad aan heerlijke desserts. Aansluitend gingen de beentjes van de vloer met een gezellige band en dj. Dit alles onder het toeziend oog van medewerkers van FITT en het Strandpaviljoen zodat wij helemaal vrij waren en allemaal konden genieten van deze dag. We zijn geheel ontzorgd. Team van FITT-Outdoor, bedankt voor jullie inzet en betrokkenheid! We hebben een TOP-dag gehad!”

Mevr. De Jager

, Uitgeverij Malmberg & Bureau ICE

contact

Fitt-Outdoor
Boslaan 49
5263 NX Vught
E: info@fitt-outdoor.nl
T: 0411-622881

Volg ons op social media

Pin It on Pinterest