Klimbos Garderen

Klimbos Garderen, hét uitje op de Veluwe voor 4 tot 104 jaar!

Klimbos Garderen is het hoogste en veiligste klimbos van Nederland. Centraal gelegen, midden in de natuur van de Veluwe, met maar liefst 9 parcoursen op 5 tot 25 meter hoogte.

Zo vindt u in Klimbos Garderen een Fun parcours vol fun onderdelen waarmee iedereen uit de voeten kan. Een Tokkel parcours waarbij u van boom naar boom roetsjt, een Slide parcours met een gave glijbaan op het eind… En natuurlijk niet te vergeten het parcours Discover voor de echte durfal. Fietsen op 25 meter hoogte, durft u het aan? Ook aan de allerkleinsten (vanaf 4 jaar) is gedacht, zij kunnen zich uitleven op het nettenparcours. Bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of schooluitje? Kom naar Klimbos Garderen en beleef een superleuke dag op hoogte!

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/MVQqEmBYhSQ" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Superleuk klimbos, veel groter en spannender dan ik had verwacht van tevoren! Voor ieder wat wils en voor de echte bikkels ook zeker een uitdaging. Personeel was heel erg vriendelijk en behulpzaam, ga zo door!

S. Bozuwa

Klimbos Garderen

contact

Putterweg 81, 3886 PG, Garderen
T 0577-460707
E info@klimbosgarderen.nl

Volg ons op social media

Pin It on Pinterest