Markant Outdoorcentrum

Samenwerken, plezier beleven en uitgedaagd worden!
Met uitdagende arrangementen zorgen wij ervoor dat groepen altijd met mooie herinneringen thuiskomen! Hierbij richten wij ons op klasgenoten, vrienden & families en collega’s.

Een prachtige locatie, goed opgeleide instructeurs en meer dan 27 jaar ervaring. Drie ingrediënten waarmee Markant Outdoorcentrum in staat is om voor elke groep een passend arrangement aan te bieden. Deze arrangementen zijn uitdagend maar toch zo ingericht dat iedereen er aan kan deelnemen. Ga de strijd aan met Expeditie Robinson, heb plezier met Funny Teamgames of ga gewoon lekker aan de slag met één van onze Outdooractiviteiten. Groepen van 10 tot 2000 personen kunnen altijd bij ons terecht! Naast groepsuitjes biedt Markant outdoorcentrum ook overnachtingsmogelijkheden. Er is een groot kampeerterrein en groepsaccommodatie aanwezig, hier kunnen groepen in verblijven. Daarnaast is restaurant Woodies dé plek waar je na een activiteit heerlijk en onbezorgd kan genieten van een hapje en een drankje. Kortom; alles op één locatie en voor ieder wat wils!

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/jjzjeqyZmK8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Extra informatie

Markant Outdoorcentrum is gevestigd in Braamt, vlak bij Doetinchem en vijf minuten van de snelweg. Parkeren is gratis!

contact

Gildeweg 7
7047 AR
Braamt

 

Volg ons op social media

Pin It on Pinterest