Mooi Weer B.V.

Spannende outdoor activiteiten voor jong en oud, met het prachtige Waddeneiland Terschelling als decor.

Bij MooiWeer kun je terecht voor allerlei spannende activiteiten

Bij MooiWeer kun je terecht voor allerlei spannende activiteiten op het prachtige eiland Terschelling. Daarnaast organiseren wij graag bedrijfsuitjes, zakelijke evenementen en schoolreisjes.

MooiWeer organiseert activiteiten op het Waddeneiland Terschelling voor zowel de zakelijke als particuliere eilandgast. Een bedrijfsuitje op Terschelling is altijd bijzonder door de schitterende natuur, de ongedwongen eilandsfeer en het gevoel er helemaal tussen uit te zijn. Bovendien is alles mogelijk, wij passen graag de gehele dagprogrammering aan op de door u gestelde doelstellingen. Daarnaast verzorgen wij graag schoolreisjes van begin tot eind. En mocht u eens een weekend, midweek of langer op Terschelling op vakantie zijn: bekijk dan eens de website voor meer info, óf voor het boeken van diverse leuke outdoor activiteiten. Denk aan blokarten, paintball, met de ribboot naar de zeehonden, een gps-tocht, coast raften, een strandrit met de Land Rover, een kanotocht over het wad: er is genoeg te beleven hier op het mooie Terschelling. Voor ieder wat wils en geschikt voor jong en oud.

openingstijden

“Eigen inbreng en creativiteit staan hoog in het vaandel en er is vrijwel geen nee te verkocht. Heerlijk om mee samen te werken!” – Districtsdirecteur Particulieren Groningen, ABN Amro “Mijn ervaring met MooiWeer is dat ze flexibel zijn, professioneel en het tot in de puntjes verzorgen. Maar wat ik vooral heel belangrijk vind is dat ze vanuit de klant denken.” – Chantal de Jonge, KPN “Prima organisatie met aantrekkelijke teamactiviteiten. MooiWeer zorgt voor inspanning en ontspanning op een prachtig eiland. Tot volgend jaar!” – Herman van Dijk – teammanager sc Heerenveen

contact

Burgemeester Reedekerstraat 56b, 8881CB, West-Terschelling
T 0562-444060
E info@mooi-weer.nl
Volg ons op social media

Pin It on Pinterest