PBN

organiseren en begeleiden van evenementen in Nederland en de Ardennen

INTRO

Bij PBN weten we van aanpakken. Al ruim dertig jaar organiseren en begeleiden we evenementen. Van weekenden kanoën en klettersteigen tot trainingsdagen waar bedrijven door sport en spel op elkaar leren bouwen en vertrouwen. Dit gebeurt op onze eigen locaties: Forteiland IJmuiden, Paviljoen Nova Zembla en twee outdoor locaties in de Belgische Ardennen.

Deze locaties zijn al een happening op zichzelf. Naast spanning, is er ook genoeg ruimte voor ontspanning en juist daarin zit de kracht van PBN. De evenementen van PBN zijn complete arrangementen. Catering, transport en overnachtingen worden op verzoek stuk voor stuk geregeld. Van barbecue tot borrel, van ontspanning tot inspanning en van busvervoer tot slaapchalet. Misschien kun je daarom zeggen dat PBN geen evenementen regelt, maar complete ervaringen. Die ervaringen zijn zo divers als de mensen voor wie we ze organiseren. Altijd op een bijzondere locatie, originele en grensverleggende activiteiten en lekker eten en drinken. Maak zelf een keuze uit de vele mogelijkheden.

Extra informatie

Bij PBN weten we van aanpakken. Al ruim dertig jaar organiseren en begeleiden we evenementen. Van weekenden kanoën en klettersteigen tot trainingsdagen waar bedrijven door sport en spel op elkaar leren bouwen en vertrouwen. Dit gebeurt op onze eigen locaties: Forteiland IJmuiden, Paviljoen Nova Zembla en twee outdoor locaties in de Belgische Ardennen. Naast het organiseren van evenementen is PBN ook dé opleider om allround outdoor instructeur te worden. Door de VeBON gecertificeerde opleiding en bijbehorende stage te voltooien ben je veelzijdig inzetbaar bij alle buitensport bedrijven.

contact

PBN
Mokerstraat 30, 1021 KC, Amsterdam
T 020 626 36 00
mail@pbn.nl

Volg ons op social media

Pin It on Pinterest