SEC Survivals

Outdoorpark, Almere

Op alle dagen van het jaar organiseren wij survivals

Afhankelijk van de samenstelling en de wensen van de groep kiezen we voor een extra uitdagende of meer hilarische survival. Het is geen competitie, er zijn geen winnaars of verliezers, iedereen kan het beste van zichzelf laten zien. Een survivals kan spannend, sportief en uitdagend zijn, maar plezier staat voorop. Onze survivals zijn voor iedereen toegankelijk en worden in teamverband uitgevoerd. Na de inspanning kunt u genieten van een kampvuur, bbq of gezellige borrel in onze blokhut of op het terras.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/qR46g-b7W_Q?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

openingstijden

Je kan op alle dagen van de week van 09.00 tot 23.00 uur bij ons terecht voor activiteiten. Telefonisch zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 19.00 uur op 036-5384855. Als gevolg van drukte, grote evenementen of trainingen kan het zijn dat je gevraagd wordt een voice-mailbericht achter te laten. Wij bellen je dan later terug.

Gastvrijheid..uitstekend! Vriendelijkheid…uitstekend! Overleg….uitstekend! Locatie en eten was erg goed. Zeer goede invulling van ons bedrijfsuitje en dit zal de samenwerking zeker aanhouden. Hebben de dag zeer positief ervaren. Nogmaals hartelijk dank voor de fijne dag die jullie verzorgd hebben voor ons team. Onze dank!

Huisartsengroep MM

contact

Outdoorpark SEC Survivals Almere
Verlaatweg 2, 1358 AJ Almere
T 036 538 48 55 of 06 23232628
info@sec-survivals.nl

Volg ons op social media

Pin It on Pinterest