SOS Events

Bedrijfsuitjes, teambuilding en vergaderbreaks op de Veluwe!

Een bedrijfsuitje, relatiedag, vergaderbreak, teambuilding of teamuitje? Voor elke soort gelegenheid levert SOS Events een uniek programma op maat, mede dankzij het diverse aanbod.

SOS Events is een dynamisch bedrijf met een enthousiast team van ruim 90 intern opgeleide, maar bovenal, enthousiaste medewerkers. Zij maken uw dag gegarandeerd tot een succes! SOS Events is gevestigd op de Veluwe en kent het gebied door en door. Het bedrijf beschikt over een groot aanbod aan gevarieerde en unieke evenementen. Zo kunt u op de Veluwe gedropt worden met een helikopter, een klassieke toertocht met authentieke Mini Coopers uit de jaren ’70 doen of bijvoorbeeld kiezen voor een Haka workshop. Maar de Veluwe kunt u met SOS Events ook op andere originele manieren ontdekken, zoals met de stoere E-chopper, E-loopfiets of E-mountainbike.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/I8Tsu9JHlKI" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Er was een leuk ontvangst bij een mooie locatie/accommodatie met leuke professionele activiteitenbegeleiders. Alles klopte tot in de puntjes, het tijdsplan was perfect, de catering was goed en er was een mogelijkheid voor uitzonderingen (mensen die eerder weg moesten), wat een pluspunt is; helemaal top! Iedereen heeft genoten van de natuur bij het Golf in the Woods en de prachtige omgeving tijdens de Mini tour. De activiteit op de rustplaatsen waren ook leuk, dus iedereen heeft zich erg goed geamuseerd.

Arthrex Nederland BV

SOS Events

contact

Garderenseweg 134-136
3888 LD Uddel
T 0577 401 506
E sos@bedrijfsfeest.nl

Volg ons op social media

Pin It on Pinterest