Surflife Family Carcans

Surflife Family Carcans ligt vlakbij het geweldig leuke Franse surfdorp Carcans-Ocean. Hier kan de hele familie zich vermaken!

Deze surftrip is ideaal als je er graag samen met je gezin op uitrekt en het ook leuk vind andere families te leren kennen.

Deze surftrip is ideaal als je er graag samen met je gezin op uitrekt en het ook leuk vind andere families te leren kennen. Dus zoek je een relaxte sfeer voor de hele familie met veel surf, live-muziek en samen chillen, dan is Carcans jullie bestemming!

Verblijf in onze tipi tent, volledig ingericht met een tweepersoons bed en 2/3 eenpersoons slaapmatrassen. In de tent vind je onder andere een kledingrek, campingkastje, koelkast, elektriciteit en verlichting. Buiten staat een tafeltje met campingstoeltjes en een parasol of schaduwdoek. Carcans-Ocean is de perfecte bestemming voor ouders en kids die voor het eerst gaan surfen, maar zeker ook geschikt voor de gevorderde surfer. Bij Surflife Family Carcans worden professionele surflessen gegeven door ervaren en gediplomeerde surfinstructeurs. Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van soft-tops voor extra veiligheid, voor de kids zijn er kleine soft-tops voor de optimale surf experience. Vrijwel iedere dag staat het animatie team klaar om leuke activiteiten met de kinderen te ondernemen. Zo wordt er bijvoorbeeld een speurtocht gedaan op de camping, is er een mini disco, de wekelijkse beach clean up en een toffe strandavond met beachgames, muziek en limonade! Buiten de animatie om kunnen de kids hun laatste energie kwijt op onze trampoline, slackline of in de speeltipi.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/O0xRC1QnUCM" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

contact

1, Rue de Camping Carcans-Ocean,
Frankrijk. +31 (0)85-0031234

Volg ons op social media

Pin It on Pinterest