TeamBiesbosch

Unieke uitjes in Nationaal Park de Biesbosch voor bedrijven, scholen, kinderen, vrijgezellen & particulieren.
Gelegen aan het Kurenmeer heeft TeamBiesbosch aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch een eigen locatie met volop activiteiten, arrangementen en cateringmogelijkheden.
Onder het motto ‘waarom moeilijk doen als het samen kan’ biedt ons team u een onvergetelijk uitje in dit prachtige natuurgebied. Van actief tot relaxed, voor jong en oud, toegankelijke uitjes in een prachtige omgeving. Wij zijn TÜV gecertificeerd en hebben Green Key Goud, veilige en duurzame uitjes in de Biesbosch dus! Wij bieden unieke programma’s met natuurbeleving, samenwerken en actie voor bedrijven, scholen, kinderen & particulieren. Een greep uit onze activiteiten: escape island, escaperoom, klimpark, zipline, quadrijden, high team adventure, outdoor lasergame, teamspelen, survival, kickbiken, zeilen, kanotochten, vlotvaren, boogschieten, aquagames, kano adventuretocht en nog veel meer…

Extra informatie

Wij zijn 365 dagen per jaar geopend. Bekijk onze mogelijkheden op de website of neem telefonisch, of per email, contact met ons op. Wij maken graag een programma op maat. Voor het boeken van arrangementen of voor het opvragen van informatie kunt u ons van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur telefonisch bereiken Wij bieden alles op één locatie, gunstig gelegen in Nederland en met volop gratis parkeermogelijkheden. Uitjes tot wel 1000 personen. Graag ontvangen we u in Nationaal Park de Biesbosch!

contact

TeamBiesbosch
Kurenpolderweg 31,4273 LA,Hank
T: 0162 – 769 016

Volg ons op social media

Pin It on Pinterest