Dinsdag 20 maart jl. vond de jaarlijkse praktijkdag van de VeBON plaats te Braamt bij de schitterende locatie van Markant Outdoor centrum. De zonnige dag werd gestart met de Algemene Leden Vergadering waarin er verschillende onderwerpen op de agenda stonden.

Vervolgens werd er een update gegeven over de verzekeringen en kwaliteitscommissies. Verdere ontwikkelingen binnen de VeBON zijn de (her)positionering en de realisatie van een krachtigere identiteit welke onze waarde propositie nog meer versterkt. Veiligheid, kennis, opleiding en het verbinden van vraag en aanbod staan hier centraal.

VeBON ALV tijdens de praktijkdag 20 maart 2018

Tevens zijn er een aantal nieuwe leden bij gekomen die wij nogmaals van harte welkom willen heten: Goesting Training, Uitjes en eten.nl, CDR+ en Van der Kruit Sportevents. Als nieuw commercieel buitengewoon lid willen wij Eyolf onder leiding van Jos Koets verwelkomen.

Na de ALV werd er gezamenlijk geluncht waarbij er ook tijd was om te netwerken. Gedurende de gehele dag waren er verschillende workshops te volgen die uiteenliepen van mountainbiken, kanovaren, veiligheid tot het verantwoord onderhouden van het outdoor terrein. Als laatste workshop voor alle ondernemers en outdoor liefhebbers werd er gespeeddatet. In 5 minuten maakte je kennis met VeBON-ondernemers die je nog niet kende. Hieruit kwamen verbeterpunten, complimenten en/of opmerkingen die de VeBON en haar leden versterken.

Clinic mountainbiken tijdens de VeBON parktijkdag 20 maart 2018

Ten slotte, werd de dag afgesloten met een uitstekend buffet en een borrel zodat er nog gezellig nagepraat kon worden. Wij kijken terug op een zeer geslaagde praktijkdag!!

Lopend buffet als afronding van de geslaagde VeBON praktijdag

Pin It on Pinterest

Share This