In de Belgische Ardennen staat een winstgevend buitensportbedrijf met groepsaccommodaties in de verkoop. Het bevat de volgende opties: een groepsaccomodatie (48 bedden/13 kamers – 645 m²), een mountainbike verhuurdienst en een uitgebreid aanbod van goedgekeurde Outdoor installaties.

Het buitensportbedrijf heeft nog verschillende groeimogelijkheden en voorzien van alle nodige (= uniek!) milieu-, bouw- en brandveiligheids-vergunningen + erkend veiligheidslabel. Gezien deze installaties legaal zijn (met officiële bouwvergunning), kunnen deze objecten erg interessant zijn voor reeds bestaande outdoorbedrijven die legale installaties in Belgische Ardennen zoeken (omdat hun eigen installaties niet vergund geraken) of die legaal willen uitbreiden naar de Ardennen toe. Het bedrijf beschikt bovendien over een officieel erkend veiligheidslabel zodat het in orde is met de Belgische wetgeving hieromtrent.

Houffalize is dé fiets- en mountainbike-stad van de Ardennen en gekend voor z’n actieve recreatie. Verder een goede ligging door de ligging aan een toeristische weg, in de buurt van het stadje en bij de ingang van de bossen.

De reden van overlaten van het bedrijf is dat de eigenaren 28 jaar al exploiteerden en nu beginnende gezondheidsproblemen hebben en de leeftijd ook meespeelt. Voor meer informatie of interesse over deze unieke uitdaging, neem dan contact op met Bart Vertonghen (bart.vertonghen@naturaction.com).

Pin It on Pinterest

Share This